Skip Navigation
 


Prijzen

Voor het zetten van dreadlocks vraag ik 150 euro. Ongeacht de lengte, dikte, kleur of wat dan ook van je haar. Prijs is inclusief elastiekjes,  koffie, thee of wat ik op dat moment dan ook in huis heb.

 

 Voor het bijwerken van dreads vraag ik 15.00  euro per uur.

 

Omdat sommige mensen met de trein komen bied ik de service aan om je van het station op te halen (station Zevenaar) en daar weer terug te brengen. (Ik woon ongeveer 10 km van het station af.) Omdat het voor mij dan 4 keer heen en weer rijden is vraag ik daar een vergoeding van 7.50 euro voor. Dit omdat mijn auto helaas niet op water rijdt en ik qua dreads zetten en bijwerken ook al aan de lage kant zit.


Update 16.02.2011: Hoera, er rijdt een buurtbus vanaf Zevenaar treinstation naar mijn woonplaats en jaja hij stopt zelfs in mijn straat!!! Een ritje kost 1.80, dus dat is lekker goedkoop! (update augustus 2012: tot nu toe heeft iedereen nog gratis gereden! ) Ik raad je dan ook aan om van die bus gebruik te maken, daar dat mij gewoon een heleboel geheen en weer scheelt! Als je me mailt en verteld dat je met OV komt dan stuur ik je gelijk de link van de buurtbus mee!

 

 Nog vragen? Mail me gerust!